Μοντέρνος Χορός: Nα, πως θα χάσεις κιλά

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

 

0958eda61fc7fc7fa803142fbb57a46b_L

Μοντέρνος χορός
Τι είναι: Μοντέρνος χορός είναι αυτός που βλέπουμε στα video – clip, είναι οι R&B μελωδίες και τα rap τραγούδια. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ειδικά στα νεαρά κορίτσια αφού είναι ευχάριστο και εύκολο, χρειάζεται ενέργεια, η μουσική είναι γρήγορη και ανεβάζει τους ρυθμούς σου. (Δηλαδή ότι πρέπει για μετά τη δουλειά).

 

Μπορώ να χάσω κιλά; Αν συνδυαστεί με τη σωστή διατροφή, τότε μπορείς να χάσεις κιλά χωρίς να πεινάσεις και φυσικά πολύ ευχάριστα. Αν καταφέρεις να κάνεις μαθήματα τρεις φορές την εβδομάδα θα δεις μέσα σ’ ένα μήνα σταδιακά το αποτέλεσμα στο σώμα σου.
Μια κοπέλα με παραπανίσια κιλά θα πρέπει να χάσει πρώτα κιλά για να ξεκινήσει χορό; Κάποιος που είναι υπέρβαρος, που δεν μπορεί να κουνηθεί όπως πρέπει ή να αναπνεύσει σίγουρα δεν μπορεί να το ξεκινήσει. Αν όμως πραγματικά το θέλει μπορεί με ειδικό πρόγραμμα και δίαιτα να το ξεκινήσει.

 

Ποια σημεία του σώματος γυμνάζονται με το μοντέρνο χορό;
Ο μοντέρνος χορός δουλεύει όλο το σώμα, από την κορυφή ως τα νύχια. Γυμνάζει τους γλουτούς, την κοιλιά και τα χέρια. Αυτό που είναι επίσης πολύ σημαντικό είναι πως σου μαθαίνει τη σωστή στάση του σώματος και αυτό αν το μάθεις δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ ακόμα κι αν σταματήσεις το χορό.

 

 

 

Πηγή: queen.gr
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather